Selskapstjenester

Å drive et firma kan by på en mengde utfordringer. Vi er her for å hjelpe, og kan tilby rådgivning og assistanse i de fleste situasjoner. 

Etablering og omorganisering av din bedrift

  • Våre erfarne medarbeidere kan gi råd om hvilken selskapsform du bør velge og videre sørge for alt er på plass før vi hjelper deg med å registrere deg i offentlige registre. 

Rutiner

  • Gode økonomiske rutiner er viktig både for deg, dine leverandører og dine kunder. Vi hjelper deg til å sette opp en rutine som er mest mulig effektiv for både deg og oss. 

Budsjettering 

  • En rapport viser hva som har skjedd, mens et budsjett viser deg hva som skal skje. De bedriftene som har og bruker gode budsjetter er best rustet for fremtiden. Vi hjelper deg med å sette opp et godt budsjett som du kan bruke aktivt som et planleggingsverktøy i din bedrift og gir deg grunnlag for å kunne ta gode beslutninger. 

Likviditetsstyring

  • Likviditetsstyring handler om å styrke betalingsevnen din i det daglige og er nå under sterk påvirkning av digitalisering som setter opp farten i alle ledd: raske leveranser, faktura sendt til kundens epost i det øyeblikk jobben er gjort, betaling utført med et klikk i nettbanken. Har du tenkt på at dette gjør at du kan redusere kredittiden til dine kunder og dermed få inn pengene du har krav på raskere? Våre ansatte finner ut hvordan du kan forbedre din likviditet, bruke tilgjengelig kapital for å få best mulig avkastning for din bedrif, og vi hjelper deg med å holde deg oppdatert på de nyeste løsningene. 

Skatterådgivning

  • Vi tilbyr skatterådgivning slik at du ikke betaler mer enn du må, og kontrollerer skatten grundig for deg. Vi kan også ta jobben med å ha kontakt med skattemyndighetene ved klager, og hjelper deg å følge opp skatteoppgjøret og eventuelle krav om tilleggs-/straffeskatt. 

Finansiering og investeringsrådgivning