Fakturering

Vi tilbyr løsninger slik at du kan sende faktura på den måten som passer deg og din bedrift best.

Ved å fakturere så raskt og presist som mulig øker du sjansen for at dine kunder betaler det de er skyldig til rett tid. Vi tilbyr flere alternativer til fakturering, hver med sine unike fordeler. 

Vi fakturerer for deg

Våre regnskapsførere tar gjerne oppgaven med å skrive og sende dine faktura. Denne løsningen passer for de som ønsker å fokusere mest mulig på det de kan best og ønsker å sette bort jobben og den tiden det medfører å opprette nye kunder, opprette fakturalinjene og sende ut faktura til rett tid. 

Du fakturerer selv

Vi tilbyr Visma Webfaktura til de som selv ønsker å utføre faktureringen. Visma Webfaktura er skybasert, så du kan logge på faktureringsprogrammet direkte i din nettleser, opprette kunder og skrive faktura med noen få, enkle klikk. Fakturaen kan skrives ut på din lokale skriver, sendes til utskriftstjeneste hos Visma som pakker og sender din faktura, sendes på epost eller som EHF faktura. Vi synkroniserer så alle faktura til våre regnskapssystemer og oppdaterer innbetalingene ukentlig slik at du alltid har full kontroll. Klikk for demonstrasjonsvideo.

Oppfølging av manglende innbetalinger

Når du ikke mottar innbetaling fra dine kunder til rett tid kan vi hjelpe. Vi har vi samarbeid med Visma Autocollect som kan ta jobben med både purringer og eventuelle inkassosaker, slik at du får inn pengene dine når du skal og du slipper å ta de ubehagelige telefonene. Ved å sette jobben til et inkassobyrå blir saken profesjonelt håndtert.